Flere bor til leje

Vil vi hellere leje end at eje? Noget tyder på det.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser,  at der de seneste fire år er kommet flere lejeboliger til, samt at flere vælger at bo til leje. I dag bor 41,3 procent af befolkningen til leje. Det er 167.000 flere end i 2011, svarende til en stigning på 7,7 procent

Hvem lejer?

Det er særligt de 25-36-årige og de enlige, der bor til leje. Da der er kommet flere ældre i befolkningen, er der også sket en stigning på i antallet af ældre, der bor til leje,  men rent faktisk flytter ældre senere i lejebolig i dag end for fire år siden.

Hvor bor vi til leje?

De mest populære byer at bo til leje i er i landets fire største byer København, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor der er stor rift om om lejeboligerne.

Se de ledige lejeboliger i de større danske byer på AkutBolig.dk.
Vi har: