Spar penge på budgettet

Din bolig koster nu engang det, den koster. Men måske kan du spare penge på andre af dine faste udgifter. Sparpenge.dk kan hjælpe dig med at spare penge på bl.a. dit mobilabonnement, dit bredbånd og din TV-pakke.

Mobilabonnement

Du har måske allerede brugt en prissammenligningsservice, da du skulle vælge mobilabonnement, internet og TV-pakke, men faktisk er det en god idé at tjekke op på priserne et par gange om året – den hårde konkurrence på markederne betyder nemlig at både priserne og de forskellige abonnementers indhold hele tiden ændrer sig – særligt på mobilabonnementer. Vil du spare penge på budgettet, er dit mobiltelefoni derfor et godt sted at starte.

Start med at tjekke om dit nuværende forbrug matcher dit nuværende abonnement – måske kan du nøjes med et abonnement med mindre data eller færre minutters tale. Det kan meget vel være – faktisk viser tal fra Energistyrelsens telestatistik 2014 at op mod 95 % af danskerne har et mobilabonnement, som er for dyrt i forhold til deres forbrug. På Sparpenge.dk kan du sammenligne priser på- og indholdet af de forskellige udbydere og finde det billigste mobilabonnement, som passer til dit behov. Oversigten opdateres i takt med at udbyderne ændrer abonnementernes priser og indhold, og du slipper derfor for at skulle undersøge den enkelte udbyders website for at danne dig et overblik over hvilket abonnement, som passer bedst til dit forbrug og pengepung. Det samme gælder oversigten over bredbånd og TV-pakker. Smart ikke?

Bredbånd

Du kan også sammenligne priser på bredbånd på Sparpenge.dk, og der kan være en hel del at spare på den front. Både hvis du vælger den ene udbyder frem for den anden, eller hvis du vælger en bredbåndsløsning med en lavere hastighed end din nuværende. Udbyderne kører ofte kampagner, hvor du kan få deres dyreste bredsbåndsløsninger til billigere penge i en begrænset periode. Det er ofte højhastighedsforbindelser, som for nogle er nødvendige, men du kan med stor sandsynlighed godt nøjes med en lavere hastighed, så lad dig ikke forblænde af de gode tilbud på højhastighedsbredbånd. Hvor høj en hastighed, du har brug for, afhænger af, hvad du bruger internettet til. Bruger du det eksempelvis kun til at læse e-mails, tjekke nyheder,  o.lign, kan du nøjes med en 10 Mbit hastighedsforbindelse. Får du senere hen brug for en højere hastighed, kan du ofte opgradere uden at det koster dig ekstra, mens det ofte koster noget at nedgradere. Streamer du ofte også film, spiller online eller deler du dit bredbånd med andre i husstanden, bør du vælge en 20-50 Mbit hastighedsforbindelse. En forbindelse på 50 Mbit eller derover er kun nødvendig, hvis du downloader store mængder data, vil streame film i allerhøjeste kvalitet o. lign. 

TV-pakker

Hvor mange af de kanaler, som du har, ser du egentlig? Mange danskere betaler dyre domme for tv kanaler, som de alligevel aldrig ser. Ifølge Forbrugerrådet Tænk betaler hele 3 ud af 4 danskere, for kanaler de aldrig ser. Undersøg derfor, hvor mange af kanalerne i din TV-pakke, som du ser, og stil dig selv det spørgsmål, om der er nogle, som du egentlig godt kan undvære. Den månedlige besparelse på at vælge den ene TV pakke fremfor den anden virker måske umiddelbart ikke af mere, men på årsbasis er forskellen enorm. Hvis du ikke vil undvære de kanaler, som du allerede har, kan du også bare bruge Sparpenge.dk til at finde den billigste TV-pakke til dit behov ved at sammenligne prisen på din nuværende TV-pakke med lignende TV-pakker. Det kan sagtens være, at der findes en lignende TV-pakke til billigere penge.

Den stigende tendens til at forbrugerne ønsker frit at kunne sine TV kanaler og sammensætte egen TV-pakke, har betydet, at flere udbydere tilbyder løsninger, hvor man selv kan tilvælge de kanaler man ønsker. På Sparpenge.dk kan du se hvilke udbydere, der tilbyder sådanne løsninger. Dem vil vi forhåbentligt se flere af i fremtiden.

 

Sponseret indlæg